Ráncfeltöltés előtt és után:

Esztétikai bőrgyógyászat

Ráncfeltöltés, bőrredők korrekciója hyaluronsavas injectios technikával

A hyaluronsav a bőr kötőszövetében vizet köt meg,így elsimítja a ráncokat,növeli a bőr feszességét,rugalmasságát.

Kémiai hámlasztás a bőr regenerálása, acnes hegek, pigmentfoltok halványítására

A mélyhámlasztás gyümölcssavval, glycolsavval történik.

Biolifting,bioshaping

Az eljárás során természetes anyagokat,homeopathias (GUNA-Italian Leader of Homeopathy) hatóanyag koktélt injectiozunk a bőrbe az adott terület akupunktúrás pontjainak vagy a ránc vonalának megfelelően. Ez javítja a kötőszöveti anyagcserét,a bőr üdévé,rugalmasabbá válik.A felszínes ráncok kisimulnak ,az arc feszesebb lesz. Az eljárás arcra ,nyakra és a dekoltázs területére is alkalmazható.

Botox kezelés

Az izommozgások okozta mimikai ráncok kezelhetők hatékonyan ezzel az eljárással.A ráncok kialakulásáért felelős izmokat gyengítjük,ellazítjuk. A hatóanyag a Botulinum Toxin A ( Vistabel ),melyet kis dózisban injectiózunk be az arc egyes izmaiba. Nagyon jól kezelhetők a szemöldökök között kialakult függőleges u.n. töprengő ráncok és a homlok vizszintes ráncai. A szemek körüli ráncok (szarkalábak) és a száj feletti ráncok szintén elsimulnak a kezelés hatására. Az eredmény néhány nap múlva alakul ki és 4-6 hónapig tart.

Mesotherapia

Az orvosi mezotherápia során apró szúrásokkal juttatunk be aktív hatóanyagokat vagy ezek keverékét a bőr középső rétegébe (mezoderma ).A kívánt hatást a szúrások okozta fizikai, valamint a hatóanyagok kémiai és biológiai hatásai együttesen eredményezik.Egy 4-5 kezelésből álló kúra után a bőr felfrissül ,a ráncok mélysége csökken ,a pigmentfoltok és szeplők halványíthatók.

Hatóanyagok:

Dermaroller ( Kollagén inductios therapia )

A techika egy nagyon régi koncepción alapul,miszerint amikor a hegek fedésére tetoválást használtak ,a hegek önmagukat gyógyították.A tetováló tűvel végzett mikroszkopikus szúrások nem okoznak szövődményeket ,azonban stimulálják a kollagén és a növekedési faktorok termelését a bőr rétegeiban hasonló módon,mint ahogy a szervezet természetesen regenerálja magát a sérülések után. Az eljárás során egy sűrű tűfelületű hengert görgetünk végig a bőrön ,természetesen helyi érzéstelenítés után. A legjobb hatás érdekében javasolt a specialisan kifejlesztett optimalis koncentrációjú hatóanyag koktélok használata.